2013-10-19

Ett fall framåt för Kropps trots allt

Kropps damer som ligger på sista plats i Damallsvenskan mötte idag tabellfyran Caperiotumba i Agnebergshallen. Det var nog inte många som trodde att Kropps skulle ge motståndarna en match.

Första halvlek var ganska jämn. Caperiotumba var i ledningen med 1-2 mål. Och i halvtid stod det 9-11. Efter en dryg minut i andra halvlek hade Kropps kvitterat till 11-11 och sedan rullade det på i Kropps favör. Efter 16 minuter ledde Kropps med 18-12 och man anade att en sensation låg på lur. Så här långt hade alltså Kropps gjort 9-1 på tabellfyran men med 10 minuter kvar kom Caperiotumba igång och kom allt närmare i målprotokollet. 18-14 blev 19-16, 19-17. 19-18 och med två minuter kvar av matchen var motståndarna ikapp 19-19, vilket också blev slutresultatet.
Kroppsdamernas tränare Sanjin Bahtijarevic märks på plan. Ibland undrar jag om hans gester och utrop tillför energi eller tar energi ifrån tjejerna?

Kropps herran mötte tidigare idag Farmen och var i ledningen i slutet av matchen men fick se sig slagna med 23-24.  //