2012-02-25

Kropps herr - Rimbo 26 - 26 (13-15)

(Rimbo protesterade mot domslutet som gjorde det möjligt för Kropps att ta ledningen)

Kropps låg under med som mest sju mål en kvart in i andra halvlek men då tände det till och man kom allt närmare Rimbo i målprotokollet.

Petter Hansson hade det svårt med Rimbospelarnas kluriga skott i den första halvleken och någon större hjälp av utespelarna hade han inte. I andra halvlek kom därför Flamur Gerbeshi in i målet men också han hade det svårt med skotten, som Rimbospelarna sköt runt kroppen på Kroppsspelarna.

Så Petter kom in i målet igen och från tiden 15.38 till 27.46 gjorde Kropps 8-0. Rimbo hade otur med en utvisning på grund av ett felaktigt byte vilket gjorde att Kropps kunde gå upp i ledning med 26-25 och hade läge att vinna matchen. Men tyvärr slarvade man bort den chansen och Rimbo kunde kvittera. Som tur var gjorde Petter Hansson en idioträddning när det var 15 sekunder kvar och tack vare det så klarade man en poäng. Det var viktigt.  //