2010-11-06

Kropps dam - Spårvägen 19 - 27 ( 12 - 12 )

(Större delen av andra halvlek punktmarkerade Spårvägen Sofia Nyström och Jenny Alm. Något motmedel mot det hade Kropps inte)

Någon upprepning av den fina matchen häromsistens då Kropps damer spöade topplaget Skövde blev det inte i Agnebergshallen idag.

Spårvägen hade i sitt lag det hemvändande proffset Mathilda Bosson, men hon glänste inte så mycket.

Spårvägen inledde bäst i första halvlek och hade ledningen med 2-3 mål fram till den 21:a minuten då Kropps gick ikapp till 8 - 8. Kropps fortsatte och gick upp i ledningen med 10 - 8 i den 25:e matchminuten, men när klockan stod på 30 miniter hade Spårvägen utjämnat till 12 - 12.

I andra halvlek ryckte Spårvägen ifrån och ledde med 13 - 15 efter fem minuter. Kropps utjämnade till 15 - 15 efter drygt 10 minuter men sedan var det kört för hemmalaget. Spårvägen dubbelpunktade Sofia Nyström och Jenny Alm och mot det hade Kropps inget motmedel.

Lägg därtill att precis som i herrarnas match mot Ystad så blev dennat matchen "missarnas afton" för Kropps. Stolpe ut och ribba ut hela tiden eller så sköt de rakt på gästernas målvakt. 15 minuter i andra halvlek ledde Spårvägen med tre mål och de drygade sedan ut till en niomålsledning med åtta minuter kvar av matchen. Slutligen fastställdes slutresultatet således till 19 - 27.