2009-11-06

Kropps slog serieledarna

Kropps herrar slog serieledarna HK Aranäs med 24 - 19 ( 12 - 12 ) hemma i Agnebergshallen ikväll.
Kungsbackalaget Aranäs kom till Uddevalla med sju raka segrar i bagaget men stötte på ett taggat Kropps, som inte vek ner sig.
Kropps var i ledningen med både en och två bollar men efter 20 minuter hade Aranäs utjämnat och spelet var jämnt fram till halvtidsvilan.
Men efter pausen tog Kropps kommandot och seglade långsamt ifrån i målprotokollet. De sista fem minutrarna satte Aranäs in en dubbelpunkt på bröderna Svernling men inte ens det hjälpte.
Målvakten Jonas Rasmusson fick pris som bäste spelare i Kropps, men jag hade inte protesterat om unge Anders Svernling hade fått priset. Han storspelade både i anfall och försvar.
659 personer njöt av hemmasegern och jag kan bara uppmuntra er som inte var där att gå på nästa hemmamatch och heja på Kropps. //